Frågor och svar – del 1

Vart köpte du Chanel nagellacket? Jättesnygg färg!

Fick det av en kompis i 19årspresent men det är köpt på NK i Göteborg!

Var kommer halsbandet från?

Efva Attling!

Måste fråga, vart du har köpt din ring med ett G?

Den är köpt på NK i Göteborg!

Var kommer den zebra tofsen ifrån?

Några vänner till mig har ett UF som heter Mushimo som säljer sådana armband/tofsar!

Kan du inte berätta lite om chanel väskan, vilken modell osv?

Det är min mammas väska som jag fick låna bara för kvällen. Det är den klassiska modellen med småsmå swarovski stenar på  i minsta storleken!

Vart är pälsjackan köpt?

H&M är den ifrån!

Snälla söta gertrude, kan inte du skriva mer om fransförlängningen? Hur mycket kostade det? Och vad hette salongen? Är du nöjd? Hur ser fransarna ut nu? Och vilken längd och tjocklek har du på dem? Hade varit sååå snällt. Älskar din blogg!

Jag gjorde fransförlängningen på en salong som heter Lily Garden i Göteborg. Det kostade 300 kr för jag gjorde det genom en deal. Min kompis madeleine hade gjort där en månad före mig och jag tyckte henne resultat var väldigt bra så jag valde att göra mina där också. 

Jag valde aldrig längd eller tjocklek utan sa bara ”naturliga”. Jag vet inte riktigt hur naturliga jag tyckte de blev, men efter 2 veckor tyckte jag de var allra snyggast. Jag gjorde dem torsdagen v7 och många fransar är fortfarande kvar vilket förvånar mig eftersom det var längesedan jag gjorde dem och de brukar falla av efter 3-4 veckor. 

Jag blev nöjd med dem eller de hade nog inte kunnat göra dem på något annat sätt, dock föredrar jag de naturliga och det kändes inte riktigt så naturligt att ha så långa och perfekta ögonfransar dygnet runt. T.ex. när man vaknade och gick runt med myskläder, så kändes det lite konstigt och trivdes inte så bra i dem då. Jag kommer nog inte göra om det på ett tag, i så fall kommer jag köra på vanliga lösögonfransar. Varför jag inte heller trivdes så bra i dem var pga. att jag aldrig bär mascara förrutom på helger. För er som brukar ha mycket mascara eller vanligtvis bär det, tycker jag detta är ett bra sätt att slippa hålla på att trixa med det varje dag!

Före- och efterbild!

Hej, undrar om du kan tipsa om några snygga boyfriend jeans?

Dessa älskar jag som finns på Chicy.se. Länk till byxorna hittar ni HÄR. På bilderna på hemsidan ser ni bl.a. de stora bloggerskorna Lisa Olsson, Victoria Törnegren och Fanny Lyckman som bär dem, så snygga…!!!

Vet du någon sida där man kan beställa miss me jeans? Skulle vart så tacksam för snabbt svar, Kram!! 

Det är ju egentligen bara att googla som jag fick göra nu? men du hittar dem bla. på Millami HÄR och Revolve Clothing  HÄR  

Var är Jennifers skor ifrån som hon hade på bloppisen?

Nike!

Men åh vad härligt er Bloppis såg ut, vilken stad?

Jaa, det var den också! Det var i Göteborg!

Bild ifrån bloppisen 

12 kommentarer

 1. Jag är rätt ny här på nattstad så kika gärna in på min blogg och kommentera vad som tycks! btw väldigt fin blogg må jag säga 🙂

 2. Jag är rätt ny här på nattstad så kika gärna in på min blogg och kommentera vad som tycks! btw väldigt fin blogg må jag säga 🙂

 3. Jag är rätt ny här på nattstad så kika gärna in på min blogg och kommentera vad som tycks! btw väldigt fin blogg må jag säga 🙂

 4. Jag är rätt ny här på nattstad så kika gärna in på min blogg och kommentera vad som tycks! btw väldigt fin blogg må jag säga 🙂

 5. Jag är rätt ny här på nattstad så kika gärna in på min blogg och kommentera vad som tycks! btw väldigt fin blogg må jag säga 🙂

 6. Jag är rätt ny här på nattstad så kika gärna in på min blogg och kommentera vad som tycks! btw väldigt fin blogg må jag säga 🙂

 7. Jag har dragit igång en veckans blogg tävling! För att ha en chans att vinna behöver du bara kommentera inlägget! Lycka till! Ha en bra kväll:)

 8. Jag har dragit igång en veckans blogg tävling! För att ha en chans att vinna behöver du bara kommentera inlägget! Lycka till! Ha en bra kväll:)

 9. Jag har dragit igång en veckans blogg tävling! För att ha en chans att vinna behöver du bara kommentera inlägget! Lycka till! Ha en bra kväll:)

 10. Jag har dragit igång en veckans blogg tävling! För att ha en chans att vinna behöver du bara kommentera inlägget! Lycka till! Ha en bra kväll:)

 11. Jag har dragit igång en veckans blogg tävling! För att ha en chans att vinna behöver du bara kommentera inlägget! Lycka till! Ha en bra kväll:)

 12. Jag har dragit igång en veckans blogg tävling! För att ha en chans att vinna behöver du bara kommentera inlägget! Lycka till! Ha en bra kväll:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *