Friday

Bilder ifrån idag

Nu har jag precis kommit hem efter en låååång men väldigt fin dag på stan. Den underbara solen tittade ju fram när jag gick hemifrån så det blev en riktigt fin dag. Jag hann gå på stan med Linnea och Julia, dricka kaffe i solen med Kelly, shoppa på Twist & Tango, Zara samt H&M, hämta upp armband ifrån Missay (som ska vara med och sponsra mina goodiebags på tisdag) och tillslut åka förbi Nattstads kontor för att smygkika på deras AS grymma funktion som kommer om ca. 2 månader. 

I morgon ska jag upp tiidgt för att gå på en utbildning på GKSS i Långedrag så ikväll blir det bara myskväll. Ebba tittar snart förbi så ska vi laga mat och titta på Let’s Dance. En bättre början på lovet helt enkelt! 

KRAM

6 kommentarer

  1. Så härliga bilder! 🙂

  2. Så härliga bilder! 🙂

  3. Så härliga bilder! 🙂

  4. Så härliga bilder! 🙂

  5. Så härliga bilder! 🙂

  6. Så härliga bilder! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *