Late night update


Fick frågor av er om vart blusen var ifrån som jag hade på mig igår. Den är ifrån Notion 1.3 (som Nelly.com säljer)


Vår bolognese vi gjorde! Visst ser den god ut?


Cheeerz


Träffade min kompis kusin, lovade honom att han skulle vara med på bloggen haha och efter 30 selfies blev denna bäst!

Godkväll! Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag men har inte alls hunnit eller orkat lägga någon tid här, det fick bli ett tidsinställt till er istället.

En liten update ifrån mitt senaste dygn: utbildningen var jätterolig och lärorik, jag tror jag gjorde 50 tilläggningar haha, vilket var väldigt behövligt för min del. I sommar ska jag bannemig kunna köra båt BRA! Därefter åkte jag till Alexandra, som ni såg på bilderna drack vi vin och bara pratade. Sedan fortsatte vi kvällen ute på stan på lite olika ställen. Skitbra kväll som dock slutade lite försent kanske, så sömn fick jag inte mycket av inatt… Idag har jag vart med Cia och myst. Vi har lagat spagetti bolognese och ätit B&J’s frozen yoghurt medan vi ”såg” på film (jag sov mesta dels av den haha).

Nu ska jag äntligen få sova. Imorgon ska jag till farmor och äta lunch. Hoppas på sol så ska jag klämma in en morgon-PW också!! 

Vi hörs imorgon puss på er!

12 kommentarer

 1. hej jätte fin blogg!:) snälla kan du/ni kolla in min blogg jag skulle bli så glad. och om ni vill och har tid så kan ni följa mig och kommentera så skulle jag bli jätte glad!:)

 2. hej jätte fin blogg!:) snälla kan du/ni kolla in min blogg jag skulle bli så glad. och om ni vill och har tid så kan ni följa mig och kommentera så skulle jag bli jätte glad!:)

 3. hej jätte fin blogg!:) snälla kan du/ni kolla in min blogg jag skulle bli så glad. och om ni vill och har tid så kan ni följa mig och kommentera så skulle jag bli jätte glad!:)

 4. hej jätte fin blogg!:) snälla kan du/ni kolla in min blogg jag skulle bli så glad. och om ni vill och har tid så kan ni följa mig och kommentera så skulle jag bli jätte glad!:)

 5. hej jätte fin blogg!:) snälla kan du/ni kolla in min blogg jag skulle bli så glad. och om ni vill och har tid så kan ni följa mig och kommentera så skulle jag bli jätte glad!:)

 6. hej jätte fin blogg!:) snälla kan du/ni kolla in min blogg jag skulle bli så glad. och om ni vill och har tid så kan ni följa mig och kommentera så skulle jag bli jätte glad!:)

 7. hahhahaha Axweellll

 8. hahhahaha Axweellll

 9. hahhahaha Axweellll

 10. hahhahaha Axweellll

 11. hahhahaha Axweellll

 12. hahhahaha Axweellll

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *