monday

Foto: Nils Mellbin & Klänning: HÄR

Då var det måndag igen och nya tag, tills onsdag i alla fall. På onsdag åker nämligen vi alla treor på Samskolan till Prag, WOHOOO!! Ska bli så kul verkligen, en liten belöning efter flera månader av hektiskt plugg. Någon som kanske vart där och har tips? Några kompisar till mig var precis där så ska prata med dem också!

Nu är jag i skolan och ska byta om för idrotten. Vi ska ta oss till Skatås för att träna där!

Puss på er!

18 kommentarer

 1. hogwartsdust

  Pauls’s brasserie! Ett franskt café med en meny som Le pain, men tipset är verkligen att käka frukost där.. Riktigt gott!
  Sedan ligger Nike butiken mittemot precis .
  Ett tips är även Palladium (köpcenter), St:Vitus katedralen och ett besök på starbucks som ligger precis nedanför katedralen högst upp på berget.. Inte för fikat utan för utsikten!! Bästa staden verkligen.

 2. hogwartsdust

  Pauls’s brasserie! Ett franskt café med en meny som Le pain, men tipset är verkligen att käka frukost där.. Riktigt gott!
  Sedan ligger Nike butiken mittemot precis .
  Ett tips är även Palladium (köpcenter), St:Vitus katedralen och ett besök på starbucks som ligger precis nedanför katedralen högst upp på berget.. Inte för fikat utan för utsikten!! Bästa staden verkligen.

 3. hogwartsdust

  Pauls’s brasserie! Ett franskt café med en meny som Le pain, men tipset är verkligen att käka frukost där.. Riktigt gott!
  Sedan ligger Nike butiken mittemot precis .
  Ett tips är även Palladium (köpcenter), St:Vitus katedralen och ett besök på starbucks som ligger precis nedanför katedralen högst upp på berget.. Inte för fikat utan för utsikten!! Bästa staden verkligen.

 4. hogwartsdust

  Pauls’s brasserie! Ett franskt café med en meny som Le pain, men tipset är verkligen att käka frukost där.. Riktigt gott!
  Sedan ligger Nike butiken mittemot precis .
  Ett tips är även Palladium (köpcenter), St:Vitus katedralen och ett besök på starbucks som ligger precis nedanför katedralen högst upp på berget.. Inte för fikat utan för utsikten!! Bästa staden verkligen.

 5. hogwartsdust

  Pauls’s brasserie! Ett franskt café med en meny som Le pain, men tipset är verkligen att käka frukost där.. Riktigt gott!
  Sedan ligger Nike butiken mittemot precis .
  Ett tips är även Palladium (köpcenter), St:Vitus katedralen och ett besök på starbucks som ligger precis nedanför katedralen högst upp på berget.. Inte för fikat utan för utsikten!! Bästa staden verkligen.

 6. hogwartsdust

  Pauls’s brasserie! Ett franskt café med en meny som Le pain, men tipset är verkligen att käka frukost där.. Riktigt gott!
  Sedan ligger Nike butiken mittemot precis .
  Ett tips är även Palladium (köpcenter), St:Vitus katedralen och ett besök på starbucks som ligger precis nedanför katedralen högst upp på berget.. Inte för fikat utan för utsikten!! Bästa staden verkligen.

 7. prinssesgirl

  Jag kom hem därifrån för någon dag sedan efter att ha varit där med skolan = studiebesök om dagarna och fest på kvällarna. Femvåningsdiscot borde ni besöka en kväll och vara på dansgolvet oldies, skitkul! Även gå in i isbaren där allting är i is och ja, du fattar! Utöver detta borde ni även besöka Bed, som är precis som det i sex and the city hehe! Där finns även fridays som har jättegoda drinkar 🙂 affären Mango är jättestor och jättebra där och ligger på huvudgatan så lätt att hitta! Ha en trevlig resa!

 8. prinssesgirl

  Jag kom hem därifrån för någon dag sedan efter att ha varit där med skolan = studiebesök om dagarna och fest på kvällarna. Femvåningsdiscot borde ni besöka en kväll och vara på dansgolvet oldies, skitkul! Även gå in i isbaren där allting är i is och ja, du fattar! Utöver detta borde ni även besöka Bed, som är precis som det i sex and the city hehe! Där finns även fridays som har jättegoda drinkar 🙂 affären Mango är jättestor och jättebra där och ligger på huvudgatan så lätt att hitta! Ha en trevlig resa!

 9. prinssesgirl

  Jag kom hem därifrån för någon dag sedan efter att ha varit där med skolan = studiebesök om dagarna och fest på kvällarna. Femvåningsdiscot borde ni besöka en kväll och vara på dansgolvet oldies, skitkul! Även gå in i isbaren där allting är i is och ja, du fattar! Utöver detta borde ni även besöka Bed, som är precis som det i sex and the city hehe! Där finns även fridays som har jättegoda drinkar 🙂 affären Mango är jättestor och jättebra där och ligger på huvudgatan så lätt att hitta! Ha en trevlig resa!

 10. prinssesgirl

  Jag kom hem därifrån för någon dag sedan efter att ha varit där med skolan = studiebesök om dagarna och fest på kvällarna. Femvåningsdiscot borde ni besöka en kväll och vara på dansgolvet oldies, skitkul! Även gå in i isbaren där allting är i is och ja, du fattar! Utöver detta borde ni även besöka Bed, som är precis som det i sex and the city hehe! Där finns även fridays som har jättegoda drinkar 🙂 affären Mango är jättestor och jättebra där och ligger på huvudgatan så lätt att hitta! Ha en trevlig resa!

 11. prinssesgirl

  Jag kom hem därifrån för någon dag sedan efter att ha varit där med skolan = studiebesök om dagarna och fest på kvällarna. Femvåningsdiscot borde ni besöka en kväll och vara på dansgolvet oldies, skitkul! Även gå in i isbaren där allting är i is och ja, du fattar! Utöver detta borde ni även besöka Bed, som är precis som det i sex and the city hehe! Där finns även fridays som har jättegoda drinkar 🙂 affären Mango är jättestor och jättebra där och ligger på huvudgatan så lätt att hitta! Ha en trevlig resa!

 12. prinssesgirl

  Jag kom hem därifrån för någon dag sedan efter att ha varit där med skolan = studiebesök om dagarna och fest på kvällarna. Femvåningsdiscot borde ni besöka en kväll och vara på dansgolvet oldies, skitkul! Även gå in i isbaren där allting är i is och ja, du fattar! Utöver detta borde ni även besöka Bed, som är precis som det i sex and the city hehe! Där finns även fridays som har jättegoda drinkar 🙂 affären Mango är jättestor och jättebra där och ligger på huvudgatan så lätt att hitta! Ha en trevlig resa!

 13. schoolstuff

  Vart är din hatt ifrån? åh helt sinnes vad underbar den va!! skulle bli så glad om du svarade, kramar!

 14. schoolstuff

  Vart är din hatt ifrån? åh helt sinnes vad underbar den va!! skulle bli så glad om du svarade, kramar!

 15. schoolstuff

  Vart är din hatt ifrån? åh helt sinnes vad underbar den va!! skulle bli så glad om du svarade, kramar!

 16. schoolstuff

  Vart är din hatt ifrån? åh helt sinnes vad underbar den va!! skulle bli så glad om du svarade, kramar!

 17. schoolstuff

  Vart är din hatt ifrån? åh helt sinnes vad underbar den va!! skulle bli så glad om du svarade, kramar!

 18. schoolstuff

  Vart är din hatt ifrån? åh helt sinnes vad underbar den va!! skulle bli så glad om du svarade, kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *