Studio 54 – bilder

Här kommer en bildbomb ifrån årets sista skiva med temat Studio 54. De första bilderna är ifrån förfesten hemma hos Mirja i Örgryte och därefter kommer några bilder ifrån skivan på plats på River Café! 

TACK EMMA, EMMA OCH CAJSA FÖR EN MAGISK KVÄLL!! ??


24 kommentarer

 1. super fin blogg, har en tävling där man kan bli länkad för minst 500 läsare så in och kolla om du vill vara med

 2. super fin blogg, har en tävling där man kan bli länkad för minst 500 läsare så in och kolla om du vill vara med

 3. super fin blogg, har en tävling där man kan bli länkad för minst 500 läsare så in och kolla om du vill vara med

 4. super fin blogg, har en tävling där man kan bli länkad för minst 500 läsare så in och kolla om du vill vara med

 5. super fin blogg, har en tävling där man kan bli länkad för minst 500 läsare så in och kolla om du vill vara med

 6. super fin blogg, har en tävling där man kan bli länkad för minst 500 läsare så in och kolla om du vill vara med

 7. Är det där Niklas Wallin på bilden?! Är inte han mycket äldre än dig?

 8. Är det där Niklas Wallin på bilden?! Är inte han mycket äldre än dig?

 9. Är det där Niklas Wallin på bilden?! Är inte han mycket äldre än dig?

 10. Är det där Niklas Wallin på bilden?! Är inte han mycket äldre än dig?

 11. Är det där Niklas Wallin på bilden?! Är inte han mycket äldre än dig?

 12. Är det där Niklas Wallin på bilden?! Är inte han mycket äldre än dig?

 13. The Nic Wallin

 14. The Nic Wallin

 15. The Nic Wallin

 16. The Nic Wallin

 17. The Nic Wallin

 18. The Nic Wallin

 19. Åhh Gertrude måste fråga dig ang. alla era skivor! Vi har inget sådant här i Borås men är sugen på att försöka fixa något inför nästa år. Är det något ni styr upp utanför skolan på egen hand? eller är det någon förening på skolan? med tanke på att ni verkar ha mat och vara på klubbar, är det så att man köper biljett eller har ni några inkomster på något sätt eller hur finansierar ni? vore supersnällt om du vill svara på min blogg eller höra av dig på Facebook! Puss finis

 20. Åhh Gertrude måste fråga dig ang. alla era skivor! Vi har inget sådant här i Borås men är sugen på att försöka fixa något inför nästa år. Är det något ni styr upp utanför skolan på egen hand? eller är det någon förening på skolan? med tanke på att ni verkar ha mat och vara på klubbar, är det så att man köper biljett eller har ni några inkomster på något sätt eller hur finansierar ni? vore supersnällt om du vill svara på min blogg eller höra av dig på Facebook! Puss finis

 21. Åhh Gertrude måste fråga dig ang. alla era skivor! Vi har inget sådant här i Borås men är sugen på att försöka fixa något inför nästa år. Är det något ni styr upp utanför skolan på egen hand? eller är det någon förening på skolan? med tanke på att ni verkar ha mat och vara på klubbar, är det så att man köper biljett eller har ni några inkomster på något sätt eller hur finansierar ni? vore supersnällt om du vill svara på min blogg eller höra av dig på Facebook! Puss finis

 22. Åhh Gertrude måste fråga dig ang. alla era skivor! Vi har inget sådant här i Borås men är sugen på att försöka fixa något inför nästa år. Är det något ni styr upp utanför skolan på egen hand? eller är det någon förening på skolan? med tanke på att ni verkar ha mat och vara på klubbar, är det så att man köper biljett eller har ni några inkomster på något sätt eller hur finansierar ni? vore supersnällt om du vill svara på min blogg eller höra av dig på Facebook! Puss finis

 23. Åhh Gertrude måste fråga dig ang. alla era skivor! Vi har inget sådant här i Borås men är sugen på att försöka fixa något inför nästa år. Är det något ni styr upp utanför skolan på egen hand? eller är det någon förening på skolan? med tanke på att ni verkar ha mat och vara på klubbar, är det så att man köper biljett eller har ni några inkomster på något sätt eller hur finansierar ni? vore supersnällt om du vill svara på min blogg eller höra av dig på Facebook! Puss finis

 24. Åhh Gertrude måste fråga dig ang. alla era skivor! Vi har inget sådant här i Borås men är sugen på att försöka fixa något inför nästa år. Är det något ni styr upp utanför skolan på egen hand? eller är det någon förening på skolan? med tanke på att ni verkar ha mat och vara på klubbar, är det så att man köper biljett eller har ni några inkomster på något sätt eller hur finansierar ni? vore supersnällt om du vill svara på min blogg eller höra av dig på Facebook! Puss finis

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *