nails for new year

Time for new nails

Imorgon är det dags att fixa naglarna igen. Det blir min fjärde gång jag går till Jennifer och göra mina naglar. och jag har alltid gått därifrån med ett stort leende på läpparna. Vad skulle jag göra utan henne? Jag har alltid haft stora koplex för mina fingrar eftersom jag tycker de är så korta och ser ”tjocka” ut, och inte prata om mina naglar…. Med hennes hjälp kan jag stolt visa mina händer 😀

Men i alla fall, imorgon är det dags igen men har ingeeeen som helst aning vad jag ska göra för några. Som ni ser ovan gillar jag väldigt cleana och stilrena naglar. Samtidigt är det nyår på onsdag, kanske svarta? Hjälp mig!!

6 kommentarer

  1. Åh va snyggt!

  2. Åh va snyggt!

  3. Åh va snyggt!

  4. Åh va snyggt!

  5. Åh va snyggt!

  6. Åh va snyggt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *