kygo

Ni vet förmodlingen vem den norska DJ:n KYGO är som har slagit igenom senaste året. Men inte visste jag att han kunde spela piano… Oavsett om ni gillar hans musik eller inte så kommer ni älska det här klippet. Jag lyssnar på klippet repeat. Det finns dessvärre inte på youtube… Men ni hittar klippet HÄR 

12 kommentarer

 1. emelie.sahlin

  Jag fick en ”crush” på honom efter att jag såg detta på Skavlan, såå söt!

 2. emelie.sahlin

  Jag fick en ”crush” på honom efter att jag såg detta på Skavlan, såå söt!

 3. emelie.sahlin

  Jag fick en ”crush” på honom efter att jag såg detta på Skavlan, såå söt!

 4. emelie.sahlin

  Jag fick en ”crush” på honom efter att jag såg detta på Skavlan, såå söt!

 5. emelie.sahlin

  Jag fick en ”crush” på honom efter att jag såg detta på Skavlan, såå söt!

 6. emelie.sahlin

  Jag fick en ”crush” på honom efter att jag såg detta på Skavlan, såå söt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *