juice plus

Har ni någonsin hört om Juice PLUS +.  Jag hörde talas om detta bara för någon månad sedan eftersom det just kommit till Sverige och jag är mer än nyfiken på att testa dessa. Jag fastnade just för dessa ovan som är i en frukt- respektive grönsaksblanding i form av kapslar. Dessa kommer bli perfekta att ta med sig till London då jag inte kommer att få i mig lika mycket frukt- och grönsaker som jag får hemma.

Gå in och kika HÄR om ni vill läsa mer eller beställa hem dem 🙂

12 kommentarer

 1. Ellen.larsson96

  Åh de är jättebra! Jag har tagit dem dagligen i 1.5 år och mitt hår och mina naglar har fått en mycket bättre kvalité. Sen har jag haft problem med mycket akne och tabletterna har gjort under för min hy, har knappt några finnar längre!

 2. Ellen.larsson96

  Åh de är jättebra! Jag har tagit dem dagligen i 1.5 år och mitt hår och mina naglar har fått en mycket bättre kvalité. Sen har jag haft problem med mycket akne och tabletterna har gjort under för min hy, har knappt några finnar längre!

 3. Ellen.larsson96

  Åh de är jättebra! Jag har tagit dem dagligen i 1.5 år och mitt hår och mina naglar har fått en mycket bättre kvalité. Sen har jag haft problem med mycket akne och tabletterna har gjort under för min hy, har knappt några finnar längre!

 4. Ellen.larsson96

  Åh de är jättebra! Jag har tagit dem dagligen i 1.5 år och mitt hår och mina naglar har fått en mycket bättre kvalité. Sen har jag haft problem med mycket akne och tabletterna har gjort under för min hy, har knappt några finnar längre!

 5. Ellen.larsson96

  Åh de är jättebra! Jag har tagit dem dagligen i 1.5 år och mitt hår och mina naglar har fått en mycket bättre kvalité. Sen har jag haft problem med mycket akne och tabletterna har gjort under för min hy, har knappt några finnar längre!

 6. Ellen.larsson96

  Åh de är jättebra! Jag har tagit dem dagligen i 1.5 år och mitt hår och mina naglar har fått en mycket bättre kvalité. Sen har jag haft problem med mycket akne och tabletterna har gjort under för min hy, har knappt några finnar längre!

 7. Hur länge ska du va i London?

 8. Hur länge ska du va i London?

 9. Hur länge ska du va i London?

 10. Hur länge ska du va i London?

 11. Hur länge ska du va i London?

 12. Hur länge ska du va i London?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *