New sweater

HÄR

Före helgen hämtade jag ut en paket med lite kläder ifrån Sheinside. Fick bl.a. med denna tröja som jag har på mig idag. Gillar kombon att matcha den tillsammans med Isabel Marant skorna!

18 kommentarer

 1. Hej Gertrude! Såg att du varit en del på Aqua det senaste, har en liten fråga. Hur är det där? Vad är det för prisklass? Var där på nyårsafton förra året och det var inte direkt ”normala” priser på maten.. Har du någon annan bra restaurang att rekommendera i London förresten? 🙂

 2. Hej Gertrude! Såg att du varit en del på Aqua det senaste, har en liten fråga. Hur är det där? Vad är det för prisklass? Var där på nyårsafton förra året och det var inte direkt ”normala” priser på maten.. Har du någon annan bra restaurang att rekommendera i London förresten? 🙂

 3. Hej Gertrude! Såg att du varit en del på Aqua det senaste, har en liten fråga. Hur är det där? Vad är det för prisklass? Var där på nyårsafton förra året och det var inte direkt ”normala” priser på maten.. Har du någon annan bra restaurang att rekommendera i London förresten? 🙂

 4. Hej Gertrude! Såg att du varit en del på Aqua det senaste, har en liten fråga. Hur är det där? Vad är det för prisklass? Var där på nyårsafton förra året och det var inte direkt ”normala” priser på maten.. Har du någon annan bra restaurang att rekommendera i London förresten? 🙂

 5. Hej Gertrude! Såg att du varit en del på Aqua det senaste, har en liten fråga. Hur är det där? Vad är det för prisklass? Var där på nyårsafton förra året och det var inte direkt ”normala” priser på maten.. Har du någon annan bra restaurang att rekommendera i London förresten? 🙂

 6. Hej Gertrude! Såg att du varit en del på Aqua det senaste, har en liten fråga. Hur är det där? Vad är det för prisklass? Var där på nyårsafton förra året och det var inte direkt ”normala” priser på maten.. Har du någon annan bra restaurang att rekommendera i London förresten? 🙂

 7. oh där har vi den, såå snygg!

 8. oh där har vi den, såå snygg!

 9. oh där har vi den, såå snygg!

 10. oh där har vi den, såå snygg!

 11. oh där har vi den, såå snygg!

 12. oh där har vi den, såå snygg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *