boulebar

Me and Ebba at the opening party at Boulebar one year ago

Godkväll hörruni! Kvällen har spenderades på Boublebar i Rosenlund. Det blev mat och vin, lite härlig vardagslyx – sådant man bör göra nu när höstmörkret börjar smyga till oss!

Nu blir det pladask ner i sängen, imorgon börjar jag tidigt för ovanligheternas skull, klockan 7 står alaramet på… Det ni! Haha.

Förresten! För er som missat mitt instagram-inlägg, KOLLA HIT! Jag lottar nämligen nu ut två stycken biljetter till de grymma festivalen November Lights i Stockholm. Ni har då chansen att hänga på Starclubs VIP-box tillsammans med mig och ett gäng andra NOUW-bloggare, det hade vart så jädra kul att festa med Er! Det är inte alls många hittils som vågat sig på att vara med och tävla så jag tycker ni borde passa på eftersom chansen är stor att ni faktiskt kan vinna… In och läs mer på min instagram @gertrudetornvall

Nu somnar jag… Natti <3

5 kommentarer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *