Today’s outfit

Fur and jeans from Twist & Tango – Shirt from Mango, sneakers from Stan Smith and bag from Céline

Här kommer dagens simpla men enligt mig – snygga outfit, hehe. Det är ju faktiskt oftast snyggast med basic och istället satsa på härliga assessorer, denna gång blev det en päls. För övrigt ligger det lite ironi bakom dessa bilder. För som jag skrev häromveckan har jag börjat fråga folk på stan om de kan fota mig. Även denna gång försökte jag, jag räckte fram kameran till tjejerna jag frågade om de kunde hjälpa mig med det. Samtidigt kommer min vän Louise förbi springandes och skrämmer mig. Haha skönt det, eftersom det är ju faktist liiiite nervöst och ibland jobbigt att fråga främlingar på stan om detta. De är ju inte heller det lättaste att bli nöjd med bilderna på bara några sekunder. Så tack för det Louise! ;-).

5 kommentarer

  1. Lika snygg som alltid! 😊

  2. Lika snygg som alltid! 😊

  3. Lika snygg som alltid! 😊

  4. Lika snygg som alltid! 😊

  5. Lika snygg som alltid! 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *