friends

Friday dinner

I kväll har jag haft en idyllisk fredagskväll. Jag var, tillsammans med några tjejvänner, hembjuden till en kompis familj på middag. Jag blev positivt överraskad när jag anlände till huset i Malevik. Vi var 10 härliga prickar runt matbordet och lika så många rätter serverades i thailändskt tema. Vi drack vin, åt gott, dansade kring bordet och kvällen avslutades med Singstar. Så jädra bra fredag!

Tiden med mina vänner värdesätter jag väldigt högt. Jag försöker och jag vill umgås med dem så mycket som möjligt. Nu såhär ett år efter gymnasiet så vet jag precis vilka vänner jag vill prioritera att lägga ner tid och att vara med. Sen är ju även många av mina bästa vänner kvar i Göteborg vilket jag är lyckligt lottad för.

Och för er som tycker det är svårt att planera in och umgås så är det enligt mig rent ut sagt bullshit. Jag jobbar minst 5 dagar i veckan samt driver denna blogg och lyckas ändå hänga med dem mycket – vi ser på bio, tar en kaffe eller lunch på stan, sleepovers eller festar tillsammans. Och vet ni vad? Det handlar bara om planering! Och vilja! Om man har en så pass stark vilja att träffa dem är det superlätt att planera in! 

Jag bara tjatar denna fredagsnatt och klockan har hunnit bli på tok för mycket. Längtar…! Godnatt <3

5 kommentarer

  1. Ser helt fantastiskt trevligt och gott ut!

  2. Ser helt fantastiskt trevligt och gott ut!

  3. Ser helt fantastiskt trevligt och gott ut!

  4. Ser helt fantastiskt trevligt och gott ut!

  5. Ser helt fantastiskt trevligt och gott ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *