thursday update

Jacket, scarf and trousers from Twist & Tango, shoes from Billibi and bag from Balenciaga

Såhär ser jag ut idag. En väldigt simpel outfit men älskar de spetsiga skorna tillsammans med mina bootcut-jeans. Skorna gör ju hela outfiten! Påväg ifrån busshållplatsen till jobbet så insåg jag att jag ville ha en outfit-bild, och på bron var en perfekt miljö!

Så, jag passade på att stanna en supersöt äldre tant som kom mot mig. Hon blev helt nervös när jag frågade henne och svarade mig stammandes ”men… men”, därav jag hann avbryta henne och fråga ”Oj har du bråttom? Då skippar vi det” med ett leende och jag var på G till nästa person. Men hon svarade istället att ”det här kan ju inte jag”. Och det kunde hon visst, för det tog ett foto och 10 sekunder så var det klart!

10 kommentarer

 1. Supersnygg outfit! 😊
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊

 2. Supersnygg outfit! 😊
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊

 3. Supersnygg outfit! 😊
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊

 4. Supersnygg outfit! 😊
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊

 5. Supersnygg outfit! 😊
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över! 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *