Black friday

Polo from Zara, skirt from H&M, jacket from Twist & Tango, bracelet from Hermés and Lily & Rose

Godmorgon godingar! Äntligen fredag ju. Jag har redan hunnit med ett riktigt bra spinningpass på Sats kompassen med Anders som instruktör, sjukt härlig människa med väldigt bra energi. Tummen upp för honom! Efter det sprang jag bara runt hörnet in på Östra Hamngatan Hudvård och blev så avslappnat och fint bemött av bästa Victoria. Nu har jag format och färgat brynen och fasen asså, hon är grym. Går alltid därifrån lika imponerad, ni ska få se lite före- och efter- bilder, tog en bild i ”mellanstadiet” också som jag ska visa! Nu blir det jobb och senare ska jag iväg till Sephora och kolla på smink. Till min hjälp har jag självaste Victoria, för hon om någon kan det området, wie! Ha en mysig fredag <3 Btw! Ni missar väl inte Black Friday idag när mesta dels av butikerna har rabatt? Så värt nu inför jul ju!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *