sat’ mood

Hej alla lördagsglada! Mår ni bra? Själv är jag riktigt lazy efter en hektisk dag på jobbet. Herre jädrar va mycket folk vi hade i butiken, men det är alltid roligast så! Jag undrar ibland hur många paket man slår in per dag, minst 100 i alla fall, helt galet!

Och vad händer ikväll? Ja ni, det undrar jag också. Nu när jag kom hem efter jobbet slängde jag mig i under täcket medan pappa lagar lite middag. Eftersom vi var ute en sväng igår blir det nog bara Så Mycket Bättre och lördagsmys hemma i soffan! Puss på er och hoppas ni njuter av helg!

15 kommentarer

  1. Alltså skulle inte klara av att jobba i butik under jul 😋 Slå in paket…. usch!

  2. Alltså skulle inte klara av att jobba i butik under jul 😋 Slå in paket…. usch!

  3. Alltså skulle inte klara av att jobba i butik under jul 😋 Slå in paket…. usch!

  4. Alltså skulle inte klara av att jobba i butik under jul 😋 Slå in paket…. usch!

  5. Alltså skulle inte klara av att jobba i butik under jul 😋 Slå in paket…. usch!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *