julklappstips till mamma

christmas gift

christmas gift by gertrudetornvall

Te från Teapigs, iPhone skal från caseifty.com, pompom från Helene Moore, Läppstift från YSL, Kruka från Svenskt Tenn, Cashmere care från Soft Goat, kopp från Fornasetti, ljuslykta från Skultuna, ekollonvas från Svenskt Tenn, brickor från Sterling Industries, badrock från Missoni, handkräm från Aesop

Det här med att köpa julklappar är inte det lättaste. Under årets gång hittar man mycket och tänker man ofta ”Det kommer bli en klockrent julklapp till mamma/pappa/bror/kompisen” men sen när det väl gäller så känner man sig ganska lost. Därför satte jag mig ner och gjorde ett kollage med saker till Henne, jag tänkte fram för allt till mamma. Fler delar kommer snarast, enjoy!

10 kommentarer

  1. bra tips 😊

  2. bra tips 😊

  3. bra tips 😊

  4. bra tips 😊

  5. bra tips 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *