earrings

?Earrings from Lily & Rose

Idag har jag på mig mina nya favorit-örhängen som jag fick hem för någon veckan sedan. Jag är så glad att jag fått chansen att göra ett samarbete med dem. Jag älskar ju verkligen deras smycken och dessa örhängen har jag burit varje dag sedan jag fick dem.

Annars då? Idag är det måndag och jag känner mig utvilad efter helgen. Tur det eftersom hela veckan redan är fullproppad på schemat, bland annat glöggmys på Nouw-kontoret. Sen ska jag ju hinna jobba varje dag också, men jag lovar att hålla er uppdaterade!

Nu blir det jobb, butiken öppnar fr.o.m idag klockan 10, välkomna in och handla julklappar förresten ;-). Finns för alla åldrar och prisklasser, kram på er!

10 kommentarer

  1. Hej, när är Twist & Tango eventet?

  2. Hej, när är Twist & Tango eventet?

  3. Hej, när är Twist & Tango eventet?

  4. Hej, när är Twist & Tango eventet?

  5. Hej, när är Twist & Tango eventet?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *