Next up seminyak

3 snaps shot from Ubud before leaving

Nu lämnar vi de mysiga Ubud och åker vidare till Seminyak för att avsluta där. Seminyak är en av de mest omtalade städerna i Bali för turism. Här kommer jag även att träffa Klara (som var i Asien och backpackade med @elinskoglund) som bor på samma hotell med sin familj här, så himla kul att träffas på andra sidan jordklotet ;-). Sen har ju hon vart här förut så hon blir en liten guide för mig. Vi har redan planer inbokade för ikväll och morgondagen!

25 kommentarer

 1. ny på nouw, bloggar om föräldraskap främst men delar gärna med mig av tankar, Träning, bakning, småtips och allt mellan himmel och jord. Älskar att läsa bloggar. Följ mig så följer jag tillbaka, kram 😊

 2. ny på nouw, bloggar om föräldraskap främst men delar gärna med mig av tankar, Träning, bakning, småtips och allt mellan himmel och jord. Älskar att läsa bloggar. Följ mig så följer jag tillbaka, kram 😊

 3. ny på nouw, bloggar om föräldraskap främst men delar gärna med mig av tankar, Träning, bakning, småtips och allt mellan himmel och jord. Älskar att läsa bloggar. Följ mig så följer jag tillbaka, kram 😊

 4. ny på nouw, bloggar om föräldraskap främst men delar gärna med mig av tankar, Träning, bakning, småtips och allt mellan himmel och jord. Älskar att läsa bloggar. Följ mig så följer jag tillbaka, kram 😊

 5. ny på nouw, bloggar om föräldraskap främst men delar gärna med mig av tankar, Träning, bakning, småtips och allt mellan himmel och jord. Älskar att läsa bloggar. Följ mig så följer jag tillbaka, kram 😊

 6. Sjukt fina bilder!

 7. Sjukt fina bilder!

 8. Sjukt fina bilder!

 9. Sjukt fina bilder!

 10. Sjukt fina bilder!

 11. Vilka härliga bilder!

 12. Vilka härliga bilder!

 13. Vilka härliga bilder!

 14. Vilka härliga bilder!

 15. Vilka härliga bilder!

 16. Så härliga bilder!! 😊

 17. Så härliga bilder!! 😊

 18. Så härliga bilder!! 😊

 19. Så härliga bilder!! 😊

 20. Så härliga bilder!! 😊

 21. Vad heter hotellet som ni bodde på i Ubud?

 22. Vad heter hotellet som ni bodde på i Ubud?

 23. Vad heter hotellet som ni bodde på i Ubud?

 24. Vad heter hotellet som ni bodde på i Ubud?

 25. Vad heter hotellet som ni bodde på i Ubud?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *