Beach outfit

Sarong from Bali, Sunnies from Celine, bag from Saint Laurent and shoes from Twist & Tango

Idag har vart en riktigt lazy dag vid stranden. Jag och brorsan var ute och dansade till halv tre inatt så det blev powernap på stranden. Vi hittade en riktigt nice ställe med en massor av internationella människor. Enda nackdelen att gå ut med brorsan är väl att folk tror att vi är tillsammans istället för syskon, så de snygga australiensarna dissade mig, haha. Jaja, annars då? Det har vart jäkligt varmt de senaste dagarna så mycket kläder kan man inte bära. Idag köpte jag denna sarong av en kvinna som traskade runt på stranden. Ska jag vara ärlig är jag ganska skeptiskt till alla dessa strandförsäljare men när jag såg denna kunde jag inte motstå. Visst är den fin?

5 kommentarer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *