Kaffe och fyndat!

Café Fragments in Marais

Today’s outfit – top and leather jacket from H&M trend and jeans from Weekday

Hej där! Hur mår ni? Själv har jag haft en lite mindre bra dag därav den dåliga uppdateringen. Skolan gick långsammare än någonsin men efteråt bestämde jag mig för att ta en stoooor café på ett fik jag kollat upp på instagram. Så jag promenerade dit, supermysigt fik men dock inte superövertygande personal (kanske lite extra kräsen idag) och sen hade de inte heller wifi samt jätte dålig connection på mobilen så det resulterade att jag inte heller kunde internet dela = fick gjort det jag skulle – typ svara på mail, blogga ikapp, plugga samt ringa ett samtal. Nu menar jag inte att jag behöver vara uppkopplad hela tiden men när man gått 4 km för ett café och tagit förgivet att de har wifi efter man beställt så blev jag tyvärr så stressad av att jag absolut inte fick gjort det jag skulle (haha okej någon har verkligen haft en dålig dag). Så blev att jag betalade min 50-kronors kaffe och traskade vidare på gatan. Där hittade jag en sådan där lyxig second-hand butik. Ofta brukar dessa inte vara så lätta att fynda i då priserna är isch samma som i butik. Men man vet ju aldrig eller hur? Efter att jag kollat igenom hela butiken så fanns det en liten ”5euros” låda som inhöll max 10 plagg. Bara massa strunt tänkte jag men ändå lyckades jag hi
tta ett par helt klockrena svarta vintage brallor ifrån Kenzo samt ett par flare jeans ifrån Renhsen Paris. Precis min stil och storlek, så sjukt! Det kanske var någon mening med att det eftersom jag haft en sådan jäkla dålig dag.

Nu ska jag möta upp en vän för en kaffe. Hoppas hon kan ge mig lite ny positiv energi samt hoppas NI mår bra babes!

Gotta go, bilder kommer på brallorna jag köpte också! Puss och kram!

35 kommentarer

 1. Så härliga bilder!

 2. Så härliga bilder!

 3. Så härliga bilder!

 4. Så härliga bilder!

 5. Så härliga bilder!

 6. Så snygga jeans!! Håller tummarna för att du får tillbaka energin snart! ✨

 7. Så snygga jeans!! Håller tummarna för att du får tillbaka energin snart! ✨

 8. Så snygga jeans!! Håller tummarna för att du får tillbaka energin snart! ✨

 9. Så snygga jeans!! Håller tummarna för att du får tillbaka energin snart! ✨

 10. Så snygga jeans!! Håller tummarna för att du får tillbaka energin snart! ✨

 11. Fina bilder! Hoppas du får en finare kväll! 😊

 12. Fina bilder! Hoppas du får en finare kväll! 😊

 13. Fina bilder! Hoppas du får en finare kväll! 😊

 14. Fina bilder! Hoppas du får en finare kväll! 😊

 15. Fina bilder! Hoppas du får en finare kväll! 😊

 16. Så fine bilder😊

 17. Så fine bilder😊

 18. Så fine bilder😊

 19. Så fine bilder😊

 20. Så fine bilder😊

 21. Mysiga bilder 😊

 22. Mysiga bilder 😊

 23. Mysiga bilder 😊

 24. Mysiga bilder 😊

 25. Mysiga bilder 😊

 26. Vad heter modellen på jeansen? 😊

 27. Vad heter modellen på jeansen? 😊

 28. Vad heter modellen på jeansen? 😊

 29. Vad heter modellen på jeansen? 😊

 30. Vad heter modellen på jeansen? 😊

 31. Sådanna jeans har jag letat efter så länge?! Hur är dem i storleken? 😊

 32. Sådanna jeans har jag letat efter så länge?! Hur är dem i storleken? 😊

 33. Sådanna jeans har jag letat efter så länge?! Hur är dem i storleken? 😊

 34. Sådanna jeans har jag letat efter så länge?! Hur är dem i storleken? 😊

 35. Sådanna jeans har jag letat efter så länge?! Hur är dem i storleken? 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *