club going up

Yesterday night out with Elin 

Heej gänget! Efter att ha bondat väldigt bra med sängen idag så känner jag att det nu är dags att ge er en liten uppdatering om gårkvällen/natten…

Som sagt bjöd jag över Elin hit och vi drack rosé samt åt världens godaste chips. Vi snackade i mängder och därefter insåg vi att klockan redan var halv 1. Då tog vi en Uber in mot Champs-Élysées. Ingen av oss är hittills ruttade på klubbarna här i Paris då detta är vår första månad så vart man tar vägen en onsdag blev ett dilemma. Vi startade med en drink på Yeeels som blivit ett säkert kort. Det är en restaurang som blir klubb, dock under vardagar insåg vi nu att de är mer restaurang/bar då. Men det också väldigt trevligt såklart, skönt att det inte vad så extremt trångt som det är under helger… Där jobbar för övrigt en sjuuuukt snygg hovsmästare som jag har spanat in varje gång jag vart där, mums haha! Iallafall, sen testade vi en klubb som vi båda vart på förut, Le Baron. En liten gömd klubb där det dock inte var alls mycket folk. Precis när vi bestämmer oss för att traska vidare till en annan kommer det fram två fransmän samt en fransyska och frågar om vi vill med dem till ett annat ställe. Alltså hur sköna människor som bara bjuder med oss så när vi inte ens hunnit hälsa. Älskar att människor här är så jäkla framåt. Så vi tog en Uber alla tillsammans till Matignon några minuter bort. Det är ju inte alltid superlätt att komma in på alla klubbar när man inte hunnit lära känna utelivet riktigt så detta blev vi såklart tacksamma för då vi kom in snabbt och smidigt med dem.

Gänget vi hängde med var så jäkla sköna och de kunde näst intill bara franska så vi fick absolut öva på våra franska-kunskaper under kvällen. S
Å bra, trots att man lätt associerar vardags ute-kvällar som negativt ;-). Natten tog dock inte slut här utan vi tog oss till ytterligare en till restaurang/klubb som har öppet tills 8 på morgonen – La Calavados. Vi kom dit runt 4 tiden gick igenom hela klubben in till restaurangen, det var liksom här ”festen” var samt maten, haha för ja- restaurangen var fullproppad med människor som efterfestade samt satte sig och åt en stor smarrig måltid…

Det blev ett inlägg med mycket text men vill berätta lite mer detaljerat då utelivet skiljer sig väldigt mycket än i Sverige. Så hoppas ni gillar det!

Nu är jag rent ut sagt överkörd och ska ta en powernap, kanske blir att jag somnar för natten, vad vet jag med såhär lite sömn inatt… Vi hörs!

10 kommentarer

  1. For en morsom kveld☺️

  2. For en morsom kveld☺️

  3. For en morsom kveld☺️

  4. For en morsom kveld☺️

  5. For en morsom kveld☺️

  6. Fine bilder 😊

  7. Fine bilder 😊

  8. Fine bilder 😊

  9. Fine bilder 😊

  10. Fine bilder 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *