cinema café

Merci – Cinema Café

Ytterligare ett så fruktansvärt härligt kafé här i Marais. Alltså franska kaféer är heeeelt amaz, älskar hur franskt detta var med vinröda skinnsoffor, gamla snygga foton på väggarna och stolar i olika modeller. Merci Café erbjöd även en liten hemmabio som ni ser på andra fotot, alltså hur nice? Dessutom var det ett pluggvänligt kafé (letar runt efter sådana nu, så deppigt att sitta hemma eller kvar på skolan), detta var tillräckligt stort, härlig stämning, trevlig personal och gott kaffe. Ibland när man är själv tänker man så himla mycket, idag var en sådan dag. MEN jag kom in i bästa plugg-moodet och satt här säkert två-tre timmar och antecknande. Det slutade tom att jag gick på toaletten, fastnade lite där inne då jag inte kunde låta bli och fota det snygga handfatet (typiskt mig) med kranen i koppar, så snyggt! Meeeeen när jag kommer tillbaka är det helt tomt, stolarna står på borden och de har låst dörren. Haha, japp de hade stängt. Så det var bara att betala och smita till Ebba!


r övrigt erbjuder även Merci en restaurang samt en riktigt fin inredning samt klädbutik. Ett måste att besöka!

10 kommentarer

 1. Åh, älskar retrostilen på alla franska caféer, har själv varit på något liknande. & man får värsta boosten för dagen av att vistas på ett sådant café! Inspirationen flödar, och verkligen ett plugg vänligt café. Det kan jag lugnt hålla med om!
  Hoppas du får en bra dag! Kram

 2. Åh, älskar retrostilen på alla franska caféer, har själv varit på något liknande. & man får värsta boosten för dagen av att vistas på ett sådant café! Inspirationen flödar, och verkligen ett plugg vänligt café. Det kan jag lugnt hålla med om!
  Hoppas du får en bra dag! Kram

 3. Åh, älskar retrostilen på alla franska caféer, har själv varit på något liknande. & man får värsta boosten för dagen av att vistas på ett sådant café! Inspirationen flödar, och verkligen ett plugg vänligt café. Det kan jag lugnt hålla med om!
  Hoppas du får en bra dag! Kram

 4. Åh, älskar retrostilen på alla franska caféer, har själv varit på något liknande. & man får värsta boosten för dagen av att vistas på ett sådant café! Inspirationen flödar, och verkligen ett plugg vänligt café. Det kan jag lugnt hålla med om!
  Hoppas du får en bra dag! Kram

 5. Åh, älskar retrostilen på alla franska caféer, har själv varit på något liknande. & man får värsta boosten för dagen av att vistas på ett sådant café! Inspirationen flödar, och verkligen ett plugg vänligt café. Det kan jag lugnt hålla med om!
  Hoppas du får en bra dag! Kram

 6. Ja eller hur!! Du förstår exakt min känsla, för den är verkligen genuin!!
  Tack detsamma<3 PUSS!

 7. Ja eller hur!! Du förstår exakt min känsla, för den är verkligen genuin!!
  Tack detsamma<3 PUSS!

 8. Ja eller hur!! Du förstår exakt min känsla, för den är verkligen genuin!!
  Tack detsamma<3 PUSS!

 9. Ja eller hur!! Du förstår exakt min känsla, för den är verkligen genuin!!
  Tack detsamma<3 PUSS!

 10. Ja eller hur!! Du förstår exakt min känsla, för den är verkligen genuin!!
  Tack detsamma<3 PUSS!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *