Week-end

Saturday’s look

?Godmorgon! Hur mår ni? Själv kan jag inte neka att jag idag är ganska trött. Men gårdagen var något över de vanliga, så roligt! 

Vi börjar med kvällens klädsel i kanske lite sämre spegel-bilder. Jag hade i alla fall på mig en top ifrån H&M, ny bomberjacka ifrån Twist & Tango och bootcut jeans med högklackat och min YSL väska. Och med en mörk sminkning som ni kanske ser ;-). Lite sådär chill chic!

Drinks at Carmen

Denna lördag testade jag och Ebba en ny klubb – Carmen. Den ligger i Pigalle och är en lite mer local club än de vi besökt tidigare som ligger runt Champs-Elysées. Vi dansade loss till hiphop och drack deras helt otroligt goda drinkar. Klubben för övrigt var riktigt nice och blir nog ett X-antal besök här framöver! Därefter blev det lite efterfest med några kompisar ifrån London på deras hotell och vi lyckades även timea hotell-frullen. Haha mums! Croissanter och pain de chocolate….!

Hangover cure and sunday flowers…

Och så var det söndag! Såklart blev det sleep-over med Ebba och vi sov ut länge, behövligt så nu är vi definitivt utvilade. Nu har vi precis strosar runt på hennes gata, ätit ”lite” hehe och nu tittar vi på Pretty Women. FAVORIT-filmen alltså!! Hoppas ni haft en bra helg <3. Vi hörs sen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *