outfits from paris

Outfits from Paris

?Hej på er! Här har jag samlat ihop mina outfit som jag hittills lyckats ta under min vistelse här i Paris. Jag hade önskat att jag kunnat ta outfit-bilder varje dag men det finns ju ingen som kan fota mig… Nackdelen med att flytta ensam bloggare haha ;-). Jag har ju mina klasskompisar men tyvärr ingen fast klass så alla elever kommer ju och går, så det är ju tyvärr inte det första jag vill fråga dem när vi väl hänger. Jaja! Men hoppas ni är nöjda med det jag leverats hittills inom bloggen allmänt när jag flyttat hit, det är såklart inte alls samma sak att blogga när man är så mycket ensam som jag är! 

Har ni några specifika önskemål vet ni att ni bara kan kommentera nedan! Puss på er!

60 kommentarer

  1. Åh, vad glad jag blir för din kommentar!! <3

  2. Åh, vad glad jag blir för din kommentar!! <3

  3. Åh, vad glad jag blir för din kommentar!! <3

  4. Åh, vad glad jag blir för din kommentar!! <3

  5. Åh, vad glad jag blir för din kommentar!! <3

  6. Superduper massor av tack!

  7. Superduper massor av tack!

  8. Superduper massor av tack!

  9. Superduper massor av tack!

  10. Superduper massor av tack!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *