blue coat

Coat from Ganni, sweater from Uniqlo (men), trousers from Twist & Tango, sneakers from Adidas and bag from YSL

Efter många om och men har jag äntligen fått hit min blåa kappa som jag glömde hemma i Sverige. Den gör en hel outfit. Förresten ni ser vad som gömmer sig bakom outfit-bilderna va? Fin fina Eiffel Tornet, åh! Blir så glad av den byggnaden, den är verkligen så vacker och mäktig!

Nu har vi kommit hem efter en mysig eftermiddag i Marais. Som sagt var vi inne på Merci och jag ska visa er bilder därifrån, Merci är kanske en av Paris bästa butiker med inredning, kläder och även en liten restaurang. Fick med mig en kopp med min bokstav G som Arne Jacobsen har designat. Supersöt som ni kan beställa här! Nu ska fixa i ordning mig för middag ikväll, vi hörs!

30 kommentarer

 1. Joanna-8 självmordsförsök senare

  så snygg

 2. Joanna-8 självmordsförsök senare

  så snygg

 3. Joanna-8 självmordsförsök senare

  så snygg

 4. Joanna-8 självmordsförsök senare

  så snygg

 5. Joanna-8 självmordsförsök senare

  så snygg

 6. Elsker kåpen!
  😍

 7. Elsker kåpen!
  😍

 8. Elsker kåpen!
  😍

 9. Elsker kåpen!
  😍

 10. Elsker kåpen!
  😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *