bye bye family

My lovely brother by Seine! PS! He’s single 😉

Nu har jag precis vinkat av sista familjemedlemmen, min kära brorsa! William bodde nämligen hos mig i helgen och tar nu flyget tillbaka till Stockholm. Mamma och pappa bodde på hotell och flög tillbaka till Göteborg redan tidigt imorse. När jag tittar tillbaka på vår helg så inser jag hur tacksam jag är för min familj – vi är så himla bra vänner samtidigt som vi verkligen har en familjerelation och ibland tjafsar med varandra.  

Nä, nu ska jag tvätta lakanen för nästa helg kommer det ytterligare ett besök! Later <3!

5 kommentarer

  1. Synd att han playar tjejer 😉

  2. Synd att han playar tjejer 😉

  3. Synd att han playar tjejer 😉

  4. Synd att han playar tjejer 😉

  5. Synd att han playar tjejer 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *