hotel amour

Coffee stop at Hotel Amour

Igår blev det ett efterlängtat besök på Hotel Amour när vi ändå var borta i trakterna. Vi drack kaffe ute i deras växthus eller vad man nu ska kolla det. Jag älskade stället men dock gick vi därifrån väldigt missnöjda med servicen, tråkigt när det är ett sådant omtalat och omskrivet ställe, speciellt av många kända modeikoner. Men kan ändå inte låta bli att gilla stället, så hoppas på bättre service nästa besök! Jag glimtade deras amerkanska pannkakor, de såg så jäkla goda ut så ett brunch besök har jag inte tackat nej till nästa gång!

Förresten, titta mitt fina mobilskal jag fick i present ifrån Moa på Twist & Tango. Till hösten kan ni också köpa er ett sådant :-)! 

15 kommentarer

  1. Ser riktigt mysigt ut!

  2. Ser riktigt mysigt ut!

  3. Ser riktigt mysigt ut!

  4. Ser riktigt mysigt ut!

  5. Ser riktigt mysigt ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *