shoes on my mind

Sneakers med kardborrband / Nike / Slip ons

Det finns så mycket skor ifrån SS16 kollektioner som jag vill ha. Inte bara Gucci loafers utan även bland annat (läs bland annat…) dessa ovan. Jag var inne idag och testade de svarta ballerina, de var så fina som jag tänkte (finns en bild på instagram @gertrudetornvall) hur dem sitter på). Det känns som ett par skor jag verkligen kommer att införskaffa mig snarast om jag känner mig själv rätt. Jag har liksom inte slutat tänka på dem sedan COS:s tidigare kollektion då dem fanns i beige mocka…(mums). Men det kanske är svart skinn jag ska ha, de tål ju mer också. Att jag är i behov att ett par nya sneakers är 100% faktum. Jag är sugen på ett par rejäla kritvita. De till vänster ska jag in och testa imorgon på H&M, hoppas det är lika snygga i verkligheten och Nike’s modell är absolut ett alternativ. Håller er uppdaterade på skofronten!

5 kommentarer

  1. Dom i mitten var jättesnygga 😄

  2. Dom i mitten var jättesnygga 😄

  3. Dom i mitten var jättesnygga 😄

  4. Dom i mitten var jättesnygga 😄

  5. Dom i mitten var jättesnygga 😄

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *