tbt london

Last spring in London

Hellooo there! How are you guys? I’ve been speaking french and english all day so it feels weird for me to write in swedish, haha… Nemen hej där! Nu kom jag precis innanför dörren efter att ha hängt med två klasskompisar hela eftermiddagen, en riktigt härlig tjej ifrån England som till klassen i tisdags (som dock åker nästa vecka) samt en kille ifrån Canada. Vi åt lunch, shoppade lite smått och letade skor till mig, bland annat de vita sneakers som ni ser i inlägget nedan ifrån H&M men som tyvärr inte kommit in i butik ännu så får vänta lite. Samt ytterligare ett par som dock vart slut i två av deras butiker så blir väl att beställa hem ifrån internet.

För övrigt känner jag mig väldigt trött i hjärnan och jag får ont i huvudet av att sitta framför datorn och skriva detta. Så jag avslutar här, blir att ta en kopp te nu och sedan lägga mig och läsa. Vi hörs imorgon med förhoppningsvis mer energi!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *