klippa av levis

White denim from Levis

För några veckor sedan köpte jag dessa vita Levis för att jag därefter skulle klippa av dem(endast den biten ni ser jag vikt upp). Dock tryckte jag in dem längst in i garderoben och jag har liksom helt glömt av dem. Men så när det regnar ute så passade jag på att städa hela lägenheten (iofs kanske också för att jag får besök nu i eftermiddag) men så återfann jag dessa. Nu har jag precis klippt av dem så jag kan äntligen använda dem! Sneakers och avslippta vita Levis med brunbrända ben… Mmmmm, hur snyggt?

5 kommentarer

  1. Längtar till sommar och bruna ben!!

  2. Längtar till sommar och bruna ben!!

  3. Längtar till sommar och bruna ben!!

  4. Längtar till sommar och bruna ben!!

  5. Längtar till sommar och bruna ben!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *