grand hotel amour

Dinner at Grand Hotel Amour

Ni kanske kommer ihåg att jag bloggat om Hotel Amour? Då var jag där med familjen och drack kaffe (läs inlägget här). De har nämligen två hotell här i Paris vilket jag inte alls hade någon aning om förrän igår kväll när jag skulle boka bord på hemsidan och hittade två adresser. Eftersom jag redan vart på det enda så valde jag då istället det andra hotellet. Vild chansning då jag varken hört talas om eller sett bilder ifrån detta hotell förut men blev riktigt positivt överraskad! Jag kan alla dagar i veckan rekommendera detta ställe. Hotellet är placerats i ett ganska slubbigt område men det är väl det som är charmen med det eftersom det var något speciellt med detta ställe. Ett perfekt middagsställe med något extra och ändå okej priser! Det var riktigt cool inredning, bra musik, lagom stort, bra personal, god mat och en massor av balla människor att titta på! Det är ett typiskt sådant ställe som har man koll på det så har man koll på vad det är för något!

Vi käkade middag och drack drinkar. Före vi klubbade, hittade vi en bar på samma gata där vi tog ett pit-stop med varsin drink. Därefter tog vi oss bort till Carmen som ligger i Pigalle och spelar riktigt go musik i en väldigt vacker fransk lokal. Därefter åkte vi till La Mano, en riktigt soft klubb som endast spelar afrikansk musik och kryllar av snygga killar hihi, sen åkte vi bort till Champs Elysées till klubben Cartel, också en av favoriterna här i Paris. Tillslut besökte vi två lite mer ”efterfestklubbar” en deep house klubb som jag aldrig besökt förrut och blev helt kär i som jag SKA tillbaka till (om jag kommer på namnet hahah…) och tillslut Les Calavados som fick bli slutet…. 

Allt som allt besökte vi 8 stycken ställen denna kväll, heeeelt galet men roligt hade vi. Så ja ni kan tänka er att det blev en sen kväll. Tillskillnad från att gå ut i Sverige så har man absolut ingeeen aning vad som väntar eller vart man hamnar när man går ut här i Paris. Man hittar nya kompisar och nya klubbar varje kväll och ingen kväll är den andra lik! Igår hängde jag och Ebba med så mycket oklara och roliga människor som vi nog aldrig kommer träffa igen, men det är det som är så roligt! 

Jävlar vilket lång inlägg det b
lev, men ville få med allting… Vi hörs imorgon med nya krafter för nu är det dags och sova! KRAM! 

5 kommentarer

 1. caroline

  men åhh så härligt!!

 2. caroline

  men åhh så härligt!!

 3. caroline

  men åhh så härligt!!

 4. caroline

  men åhh så härligt!!

 5. caroline

  men åhh så härligt!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *