military look

Top from Topshop, jeans from Weekday, bomber jacket here , shoes from COS, bag from Balenciaga and sunglasses from Urban Outfitters

En outfit jag bar häromdagen men som jag endast hunnit publicera på instagram, för fasen vad mycket lättare det är att använda sig en instagram ibland asså! Jag älskar att jag kan börja använda min bomberjacka nu. Den är skitnsygg till både vardags men också till fest. Jag använde nämligen den igår till en helsvart outfit men röda läppar, det gör ju looken lite mer avslappnad och cool istället! 

Annars då? Denna helgen blev väl inte riktigt som tänkt, då jag faktiskt hade tänkt ta det ganska piano, men spontant är fasen roligt alltså! Och inte prata om gårkvällen….! Berättar mer om det senare, nu blir det en kaffe i Marais! Hoppas ni mår bra och haft en fin helg! Puss på er! 

15 kommentarer

  1. Så snyggt

  2. Så snyggt

  3. Så snyggt

  4. Så snyggt

  5. Så snyggt

  6. vilket filter och redigeringsapp använder du till dina bilder?

  7. vilket filter och redigeringsapp använder du till dina bilder?

  8. vilket filter och redigeringsapp använder du till dina bilder?

  9. vilket filter och redigeringsapp använder du till dina bilder?

  10. vilket filter och redigeringsapp använder du till dina bilder?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *