vardagssnack

New fresh nails, fav bomber jacket and a big coffee! 

Hej måndag! Jag har vart kass på att uppdatera er om lite mer vardagssnack, det ingår ändå mycket i min blogg också tycker jag! Så vad har jag hittat på idag? Absolut ingenting! Eller ja, på förmiddagen var jag i skolan, skoldagarna är verkligen upp och ned men idag kändes det faktiskt väldigt bra. Det är gött när man får in sådant bra flow och bara känner att man förstår grammatiken.  Imorgon gäller det bara att sätta in den i tal vilket inte är lika lätt, men det är bara att kämpa på. Dock blir jag lite rädd när jag inser hur kort tid jag har kvar här i Paris… För vet ni vad? Om exakt en månad lämnar jag denna underbara stad, äsch! Det ska vi inte tänka på nu, man ska leva i nuet! Vilket ni kanske i och för sig hajjat att jag gjort min tid här ;-)!

Nu har jag svarat på mail och inte gjort någonting. Nu ska jag ut på powerwalk ev. springtur, det står att det ska börja spöregna men vafasen lite regn skadar ju inte och jag ruttnar snart här hemma, haha! Kram på er!

20 kommentarer

 1. SÅ snygga naglar, älskar jackan!!

 2. SÅ snygga naglar, älskar jackan!!

 3. SÅ snygga naglar, älskar jackan!!

 4. SÅ snygga naglar, älskar jackan!!

 5. SÅ snygga naglar, älskar jackan!!

 6. Jäääklar vad snygg jacka!!

 7. Jäääklar vad snygg jacka!!

 8. Jäääklar vad snygg jacka!!

 9. Jäääklar vad snygg jacka!!

 10. Jäääklar vad snygg jacka!!

 11. Sjukt snygg jacka!

 12. Sjukt snygg jacka!

 13. Sjukt snygg jacka!

 14. Sjukt snygg jacka!

 15. Sjukt snygg jacka!

 16. Fina naglar 😊
  Kram

 17. Fina naglar 😊
  Kram

 18. Fina naglar 😊
  Kram

 19. Fina naglar 😊
  Kram

 20. Fina naglar 😊
  Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *