evening talk

Jane Birkin & Serge Gainsbourg – Alltså jäkla radarpar det här, så fina! Ni kanske känner till dem? Den arton år äldre Serge, som var en fransk musik legend, som träffade den engelska skådespelaren och sångaren Jane Birkin år 1968. De gjorde musik tillsammans och har bokstavligt gjort historia. Dessutom är Hermés Birkin Bag döpt efter Jane Birkin. Googla dem så hittar ni massor mer info för sålänge låter jag bilden tala.

Swimsuite from Totême Välombloggad men ack så snygg denna baddräkt ifrån Totême. Jag vill så gärna ha till sommarn, får se om jag unnar mig. Det borde jag före Mallis…! 

Earrings from Zara – Att jag sprungit in på Zara och skådat dessa minst fem gånger här i Paris men ännu inte köpt, jag undrar varför? Det vet jag inte, men inför helgen blir det mina! Ni kanske märkt att jag har en grej för guldiga örhängen nu men jäklar vad det kan höja ett plagg eller en hel outfit!

Sneakers from Acne Studios – Snövita sneakers kan ju inte bli fel, speciellt inte dessa godingar med tre kardborreband. Dock säker plånkan nej för tillfället. 

10 kommentarer

  1. Hermes Birkin är döpt efter Jane, inte tvärt om 😊

  2. Hermes Birkin är döpt efter Jane, inte tvärt om 😊

  3. Hermes Birkin är döpt efter Jane, inte tvärt om 😊

  4. Hermes Birkin är döpt efter Jane, inte tvärt om 😊

  5. Hermes Birkin är döpt efter Jane, inte tvärt om 😊

  6. Älskar 💕

  7. Älskar 💕

  8. Älskar 💕

  9. Älskar 💕

  10. Älskar 💕

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *