Season

Today’s lunch at Season in Marais

?Idag blev det ett efterlängtat besök på en restaurang i Marais som heter Season. Jag har sedan första veckan i Paris suktat efter ett besök här men så har det bara inte blivit av. Därför är jag så tacksam att jag och Moa bestämde oss för ett besök här. Jag skulle nästan kunna säga att det är en 10 poängare! Det brukar vanligtvis bli ganska dyrt med lunch här i Paris men här fick vi dagens med kaffe för 12 euro, dvs isch 110 kr vilket är ett bra pris i förhållandvis med resterande priser på luncher här i Paris. Både jag och Moa diggade detta stället rejält och det lär väl bli fler lunch-besök här efter skolan. 

För övrigt är jag så tacksam för jag träffat Moa. Vi catchade egentligen upp via sociala medier genom gemensamma vänner men och så visade det sig att hon skulle börja på min skola. SÅ jäkla grymt! Och vi båda älskar att testa nya cafér/restauranger, bara strosa runt och njuta av denna brutalt bra staden osv, ja ni hajjar! Hon kom dock 2 månader försent hehe, nemen det har absolut vart sjukt nyttigt för mig att gå i skolan och umgås med vääldigt få likasinnade människor. Man lär sig både om sig själv och om människor. Och det är superviktigt att se alla världens olika typer och dessutom känna sig väldigt ensam om många saker. För jäklar vad olika man är ibland. I alla fall så har jag och Moa kommit superbra överens och vi har en hel månad tillsammans kvar med  såväl alla min andra underbara själar jag lärt känna här och kände sedan tidigare såklart  <3! 

15 kommentarer

 1. Moa hihi

  <3!!!

 2. Moa hihi

  <3!!!

 3. Moa hihi

  <3!!!

 4. Moa hihi

  <3!!!

 5. Moa hihi

  <3!!!

 6. Åh vilken fin väska hon hade, kan inte du fråga vart den är köpt? 😊

 7. Åh vilken fin väska hon hade, kan inte du fråga vart den är köpt? 😊

 8. Åh vilken fin väska hon hade, kan inte du fråga vart den är köpt? 😊

 9. Åh vilken fin väska hon hade, kan inte du fråga vart den är köpt? 😊

 10. Åh vilken fin väska hon hade, kan inte du fråga vart den är köpt? 😊

 11. vilka härliga bilder!

 12. vilka härliga bilder!

 13. vilka härliga bilder!

 14. vilka härliga bilder!

 15. vilka härliga bilder!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *