New in

?Shirt from H&M 

Titta på min nya goding jag köpte hem idag. Jag har länge letat efter den i vit men utan resultat men så hittade jag den istället i ljusblå, lika fin om inte finare? Därför var det inga tvungen på att inte köpa hem den!

Nu är jag påväg till mina små födelsedagsbarn Ebba & Josse som båda fyller år idag. Ihhhh! Hur sjukt att de fyller år samma dag?Bröt btw precis en nageln nu när jag skulle blåsa upp ballongerna hahah men den kan det vara värt! Uppdaterar med massor av bilder ifrån vår kväll imorgon. Dessutom får jag besök då också, av mina två bästisar. Wie!!!!!!!! Kram på er sålänge!

35 kommentarer

 1. Åh vad fin du är!! Undrar vart ditt fina mobilskal kommer ifrån??

 2. Åh vad fin du är!! Undrar vart ditt fina mobilskal kommer ifrån??

 3. Åh vad fin du är!! Undrar vart ditt fina mobilskal kommer ifrån??

 4. Åh vad fin du är!! Undrar vart ditt fina mobilskal kommer ifrån??

 5. Åh vad fin du är!! Undrar vart ditt fina mobilskal kommer ifrån??

 6. Så fin 😊

 7. Så fin 😊

 8. Så fin 😊

 9. Så fin 😊

 10. Så fin 😊

 11. Älskar!!!👌😘

 12. Älskar!!!👌😘

 13. Älskar!!!👌😘

 14. Älskar!!!👌😘

 15. Älskar!!!👌😘

 16. Fy vad snygg!!!

 17. Fy vad snygg!!!

 18. Fy vad snygg!!!

 19. Fy vad snygg!!!

 20. Fy vad snygg!!!

 21. Super fint ju!! Bra köp 😃

 22. Super fint ju!! Bra köp 😃

 23. Super fint ju!! Bra köp 😃

 24. Super fint ju!! Bra köp 😃

 25. Super fint ju!! Bra köp 😃

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *