parisienne bday girls

Predrink and dinner at Victoria 1836

Jäklar vilken kväll vi hade igår! Som sagt fyllde både Ebba och Josse år igår. Såklart var det att fira! Jag kom innanför dörrar hos Josephine med en kaka i handen, ballonger, och varsitt paket. Ebba hade köpt ett supergod ost ifrån hennes kvartets Fromagerie Vi skålade för mina små födeseldagsbarn och därefter hade vi ett bokat bord på restaurang på Victoria 1836. Ni kanske hört talas om klubben L’Arc? Detta är klubbens restaurang och fasen vad bra det var! Vi kom dit klockan 9 och på onsdagar har restaurangen ”live” musik och det spelade så mycket bra och fin musik, bland annat Purple Rain med Prince och Thriller med Michael Jackson. Runt halv 11 och framåt var det riktigt bra feststämning och vi bokstavligt dansade på stolarna! Kvällen fortsatte på Cartel Club, som sagt en av mina favoriter här! Så mycket snygga killar med sneakers och skinnjacka, exakt det jag gillar! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *