outfit by musée du louvre

Top from Sandro, trousers from Kenzo, sunglasses from Prada, earrings from H&M, bag from Saint Laurent, sneakers from Adidas

I’ll stop wearing black when they invent a darker color! Ett citat som passar bra in på mig och min stil… Som ni kanske märkt! Idag bar jag min nya top som jag köpte ifrån Sandro på deras outlet här i Paris. Fick dock ändå betala 750 kr för den men det var kärlek vid första ögonkastet, för det är verkligen skillnad på tröjor och tröjor. Denna satt som ett smäck! Som mina två tishor ifrån H&M som jag bott i här nere i Paris! Detta var en långarmad variant av dem, precis som jag letat efter! 

Outfit-bilderna är tagna vid Musée du Louvre, visst är det fint?

25 kommentarer

 1. Åå detta var på riktigt typ den snyggaste tröja jag sett! Hittar du nånstans den säljs på nätet så säg gärna till 😃

 2. Åå detta var på riktigt typ den snyggaste tröja jag sett! Hittar du nånstans den säljs på nätet så säg gärna till 😃

 3. Åå detta var på riktigt typ den snyggaste tröja jag sett! Hittar du nånstans den säljs på nätet så säg gärna till 😃

 4. Åå detta var på riktigt typ den snyggaste tröja jag sett! Hittar du nånstans den säljs på nätet så säg gärna till 😃

 5. Åå detta var på riktigt typ den snyggaste tröja jag sett! Hittar du nånstans den säljs på nätet så säg gärna till 😃

 6. Älskar stilen! Snygg!

 7. Älskar stilen! Snygg!

 8. Älskar stilen! Snygg!

 9. Älskar stilen! Snygg!

 10. Älskar stilen! Snygg!

 11. Sååå fint ❤️

 12. Sååå fint ❤️

 13. Sååå fint ❤️

 14. Sååå fint ❤️

 15. Sååå fint ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *