favoritställe med mina favoriter

Lunch at Hotel Costes

?Såklart var jag tvungen att visa mina favoriter min favoritrestaurang (som ni kanske förstått vid detta läge :D). Dock hade jag aldrig testat deras tomatpasta men alltid vart i sällskap med folk som ätit den och jäklar vad god den var!! Det kommer definitivt bli ytterligare ett besök här innan avfärd till Sverige då blir det en pasta!

Förresten så måste ni lyssna på denna låt, den går på repeat här under helgen i Paris. Lyssna på den två gånger om ni kommer inte kunna sluta!!! 

5 kommentarer

 1. Elin Hansson

  Å ser gottit ut hörredu! 😃 Trevlig Valborg! KRAM

 2. Elin Hansson

  Å ser gottit ut hörredu! 😃 Trevlig Valborg! KRAM

 3. Elin Hansson

  Å ser gottit ut hörredu! 😃 Trevlig Valborg! KRAM

 4. Elin Hansson

  Å ser gottit ut hörredu! 😃 Trevlig Valborg! KRAM

 5. Elin Hansson

  Å ser gottit ut hörredu! 😃 Trevlig Valborg! KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *