summerburst pre-party!

Vi började med en härlig picnik på Ullevi:s arena. Jag kan säga er, att stiga in och se scenen blev en riktig aptitretare, eftersom det skulle dröja ett helt dygn innan det drog igång, haha…Well, starclub hade i alla fall styrt upp en jäkligt smarrig picknick med allt det där goda ni kan tänka er – chark, ost, jordgubbar, delikatesser, NUTELLA (mmmm) och en lite alkohol tillsammans med det! Här träffade vi hela gänget som vi ska gå med under helgen och pratade lite om kommande helg som sker!

Sedan gick jag, Hanna, @elinskoglund och @mlisamuelsson till Levantine, ett franskt bistro här i Göteborg. Alltså åh. Detta stället är absolut ett av mina favoriter och att få sätta sig här som första restaurang efter Paris kunde inte vart bättre. Vi drack vin och käkade chevre.

Hur glad var man inte över att få träffa Elin då? Helt sjukt!!! Och mer kär i livet kunde ingen av oss vara igår. Och så mellan Levantine och Push, push som bilderna är tagna ovan, så gick vi även till Storan. Då får jag ett telefonsamtal av min saknade älskling Madeleine som just slutat jobbet. ÅH. Så många facetime-samtal vi haft nu under 4 månader men äntligen fick jag krama på henne. Dock ville hon inte vara med på bild.

15 kommentarer

  1. Så koselig 😃

  2. Så koselig 😃

  3. Så koselig 😃

  4. Så koselig 😃

  5. Så koselig 😃

  6. Man blir så glad över att se dina bilder och läsa dina mest fantastiska inlägg =)

  7. Man blir så glad över att se dina bilder och läsa dina mest fantastiska inlägg =)

  8. Man blir så glad över att se dina bilder och läsa dina mest fantastiska inlägg =)

  9. Man blir så glad över att se dina bilder och läsa dina mest fantastiska inlägg =)

  10. Man blir så glad över att se dina bilder och läsa dina mest fantastiska inlägg =)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *