morsdag

Morsdag <3

HEJ! Hur mår ni? Jag ska erkänna att idag är jag riktigt svag. Efter denna intensiva helg med tre dagars fest är jag inte kaxig i huvudtaget haha. Gårdagen var helt magisk. Dels var jag ju på 25 årsfest ute på Bohus Fästning med medeltidstema eller rättare sagt Game of Thrones. Det var helt galet, så sjukligt bra uppstyrt och roligt. Ska berätta mer om den när jag får tillbaka min lilla kamera som är hos en kompis, sålänge kan ni kika in på min snapchat där lite av festen ligger kvar (gertrudet). Därefter åkte jag och Kelly in till Push där Alesso spelade. Sådan pang-DJ! Alltså. Denna lördagen kommer jag leva på länge. Svårt att finna ord för hur roligt vi hade!

Idag är det morsdag och det firade jag såklart med mamsen. Farmor och pappa hängde med också och vi käkade ute på Långedrags värdshus och åt. Mums. Fina Sverige under somrarna! Efteråt åkte vi hem till farmor och åt lite morsdagtårta, supermysigt.

Nu skriker kroppen efter sängen, så ska faktiskt lägga mig nu. Natti och hoppas er helg vart underbar!!!

5 kommentarer

  1. Du är GRYM med kameran 😊

  2. Du är GRYM med kameran 😊

  3. Du är GRYM med kameran 😊

  4. Du är GRYM med kameran 😊

  5. Du är GRYM med kameran 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *