armband i mässing

Bracelet from Triwa here (adlink), wearing small

?Nyhemkommen ifrån Paris och det låg ett paket ifrån Triwa på sängen. Jag blir som ett litet barn på julafton när det kommer paket. Har inget tålamod till att vänta med att öppna och testa. Haha. Så har jag vart sedan jag var liten! Men i alla fall, i paketet låg bland annat detta fina armband i mässing. Numera älskar jag att blanda mina silver och guld smycken så detta matchade jag med mitt H-armband. Fint va?

20 kommentarer

  1. Så fint!! //Amanda

  2. Så fint!! //Amanda

  3. Så fint!! //Amanda

  4. Så fint!! //Amanda

  5. Så fint!! //Amanda

  6. Så utrolig fint, må kjøpe meg slike 😃

  7. Så utrolig fint, må kjøpe meg slike 😃

  8. Så utrolig fint, må kjøpe meg slike 😃

  9. Så utrolig fint, må kjøpe meg slike 😃

  10. Så utrolig fint, må kjøpe meg slike 😃

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *