Klädesholmen <3

Best place in the world – Klädesholmen

Fördelen att jobba med sin pappa var att vi lyckades planera vår kväll till det allra bästa! Vi bestämde oss för att ta med oss mamma och åka ut till landet bara över kvällen/natten. Trots att det bara blir 12 h vi stannar här är tiden guldvärd! Som jag alltid skriver känner jag så mycket ro och lugn här, det är en timma bort men det känns som man kommer till en annan värld. Var det något jag saknade när jag var borta i Paris var definitivt Klädesholmen nummer 1. I sommar kommer jag ta varenda tillfälle som går att ta mig hit, tack gudarna för att jag har körkort. Vilket frihet det är! Dessutom ska jag ta med mina vänner i sommar, åh <3!

10 kommentarer

  1. Jag ska med!!!

  2. Jag ska med!!!

  3. Jag ska med!!!

  4. Jag ska med!!!

  5. Jag ska med!!!

  6. Fina bilder och så gott med kräftor 😃

  7. Fina bilder och så gott med kräftor 😃

  8. Fina bilder och så gott med kräftor 😃

  9. Fina bilder och så gott med kräftor 😃

  10. Fina bilder och så gott med kräftor 😃

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *