Today’s from above

Denim from Levis and sandals from Twist & Tango

Idag jobbar jag hos pappa på kontoret och därför kan jag traska runt i jeans och sandaler. Älskar verkligen dessa ifrån Twist & Tango ifrån förra säsongen. Använt dem som en galning! Tro de eller ej men sandaler är sjukt användbart, vardags som till stranden så tips är att investera ett par nu!

Annars då? Inatt sov jag riktigt kasst, två nätter med galna kallsvettningar och inte nog med det, så är mina persienner trasiga så det blir ljust gaaaanska tidigt. Hatar dock att jag får sådan ångest när jag vet och känner att jag sovit dåligt, ältar det fruktansvärt mycket i min huvud. Aja, nu ska jag sätta igång på kontoret! Puss!

10 kommentarer

 1. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Usch, vet hur mycket ångest det kan ge när man sover dåligt :/

 2. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Usch, vet hur mycket ångest det kan ge när man sover dåligt :/

 3. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Usch, vet hur mycket ångest det kan ge när man sover dåligt :/

 4. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Usch, vet hur mycket ångest det kan ge när man sover dåligt :/

 5. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Usch, vet hur mycket ångest det kan ge när man sover dåligt :/

 6. SÅ snyggt när jeansen är "avskurna" där nere!

 7. SÅ snyggt när jeansen är "avskurna" där nere!

 8. SÅ snyggt när jeansen är "avskurna" där nere!

 9. SÅ snyggt när jeansen är "avskurna" där nere!

 10. SÅ snyggt när jeansen är "avskurna" där nere!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *