TACK för denna helgen!

Vilken helg säger jag bara! Jag har nog aldrig varit med om en mer intensiv helg men ÅH så roligt det har varit! Det har vart frukost, dagsfester, spelningar och utgång sedan i torsdags (därav en kass uppdatering här). Jag hade ju inga förväntningar på helgen att komma eftersom jag aldrig vart med förut men jag lämnar denna helg nöjd och glad. Jag har träffat massor av härliga människor, dansat och sjungit så mycket att jag har tappat rösten. Givetvis kommer ni få massvis av bilder men för tillfället ligger kameran hemma hos Emelie. Tusen tack för denna helg! Och lite extra tack till Maybelline och Tutti Frutti som gjorde den möjlig och så bra!

Nu ska jag snart bli upphämtad för att åka på lite sommarmys med alla kollegorna på Tinna, det ska bli så mysigt att få krama dem en sista gång innan jag flyttar härifrån…. <3

15 kommentarer

 1. Men så fin du är!

 2. Men så fin du är!

 3. Men så fin du är!

 4. Men så fin du är!

 5. Men så fin du är!

 6. Hej! Nu har jag en giveaway tillsammans med caseapp, va gärna med 😊 kram

 7. Hej! Nu har jag en giveaway tillsammans med caseapp, va gärna med 😊 kram

 8. Hej! Nu har jag en giveaway tillsammans med caseapp, va gärna med 😊 kram

 9. Hej! Nu har jag en giveaway tillsammans med caseapp, va gärna med 😊 kram

 10. Hej! Nu har jag en giveaway tillsammans med caseapp, va gärna med 😊 kram

 11. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Härligt att helgen varit underbar 😊

 12. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Härligt att helgen varit underbar 😊

 13. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Härligt att helgen varit underbar 😊

 14. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Härligt att helgen varit underbar 😊

 15. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Härligt att helgen varit underbar 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *