Autumn dreams

Top from Gina Tricot, trousers from H&M, shoes from ATP Atelier, textile parfume from Byredo, earrings from All Blues and bag from Gucci

?Jag måste erkänna att jag är riktigt sugen på att börja klä mig i höstkläder och inspirationen flödar just nu. Det finns så mycket jag hade velat inhandla denna höst men plånboken säger nej, extra mycket denna säsong. Istället kommer ni att få ta del av all inspiration och ovan ser ni några höstnyheter som verkligen är on my mind just nu. I denna outfit är kläderna i budget medan accessoarerna i rena rama lyxen. För övrigt så har ju All Blues kickat igång en nystart och örhängena är jag riktigt svag för… Tur att man får drömma då i alla fall!

Förresten, vad tycker ni om sådana här inspirationskollage? Jag älskar att klippa och klistra ihop dessa så hoppas ni gillar’t ;).

15 kommentarer

 1. Linnéa Larsson

  Såå snyggt!!

 2. Linnéa Larsson

  Såå snyggt!!

 3. Linnéa Larsson

  Såå snyggt!!

 4. Linnéa Larsson

  Såå snyggt!!

 5. Linnéa Larsson

  Såå snyggt!!

 6. Fortf behov av lägenhet? Kevin florsen (se Facebook) la precis ut En Facebook status om en lägenhet på nedre Gärdet 34 kvm som hyrs ut! Inboxa honom om du är i behov av lgh. Svårt att hitta sånt bra läge i förstahand.

 7. Fortf behov av lägenhet? Kevin florsen (se Facebook) la precis ut En Facebook status om en lägenhet på nedre Gärdet 34 kvm som hyrs ut! Inboxa honom om du är i behov av lgh. Svårt att hitta sånt bra läge i förstahand.

 8. Fortf behov av lägenhet? Kevin florsen (se Facebook) la precis ut En Facebook status om en lägenhet på nedre Gärdet 34 kvm som hyrs ut! Inboxa honom om du är i behov av lgh. Svårt att hitta sånt bra läge i förstahand.

 9. Fortf behov av lägenhet? Kevin florsen (se Facebook) la precis ut En Facebook status om en lägenhet på nedre Gärdet 34 kvm som hyrs ut! Inboxa honom om du är i behov av lgh. Svårt att hitta sånt bra läge i förstahand.

 10. Fortf behov av lägenhet? Kevin florsen (se Facebook) la precis ut En Facebook status om en lägenhet på nedre Gärdet 34 kvm som hyrs ut! Inboxa honom om du är i behov av lgh. Svårt att hitta sånt bra läge i förstahand.

 11. Riktigt snyggt! Är också såå sugen på höst 😊
  Älskar din blogg, kika gärna in på min också 😊

 12. Riktigt snyggt! Är också såå sugen på höst 😊
  Älskar din blogg, kika gärna in på min också 😊

 13. Riktigt snyggt! Är också såå sugen på höst 😊
  Älskar din blogg, kika gärna in på min också 😊

 14. Riktigt snyggt! Är också såå sugen på höst 😊
  Älskar din blogg, kika gärna in på min också 😊

 15. Riktigt snyggt! Är också såå sugen på höst 😊
  Älskar din blogg, kika gärna in på min också 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *