On y va!

Top from Commes Des Garcons, skirt from Zara, shoes from Eytys and bag from Twist & Tango

När jag är ledig går jag in i något lathetsmood och det är på något sätt inte lika kul att uppdatera här då. Sen tackar jag gudarna för att jag är ledig nu fram tills onsdag eftersom jag känner mig inte riktigt helt kry. Igår sov jag hela förmiddagen och t.o.m powernapade på eftermiddagen. Idag känner jag mig lite bättre och efter gårdagen som spenderades i sängen så vill jag idag istället få ut mer av dagen. Så tråkigt att jag blir så fruktansvärt stressad av att vara hemma, när det egentligen är bra! Det är min rastlöshet som spökar!

Nu ska jag ut på en powerwalk i det vackra vädret och sen gå igenom lite roliga saker. Sitter även nu i veckan och svarar på era frågor, så svaren kommer :-). Hoppas ni mår bra, kramar på er!

30 kommentarer

 1. Linnéa Larsson

  Vilken snygg outfit!!

 2. Linnéa Larsson

  Vilken snygg outfit!!

 3. Linnéa Larsson

  Vilken snygg outfit!!

 4. Linnéa Larsson

  Vilken snygg outfit!!

 5. Linnéa Larsson

  Vilken snygg outfit!!

 6. så fin stil<3

 7. så fin stil<3

 8. så fin stil<3

 9. så fin stil<3

 10. så fin stil<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *