FRIDAY

Glad fredag godingar! Jag ska erkänna att jag är så fruktansvärt trött och jag så tacksam över att veckan nu är över. Ikväll tar jag det riktigt piano – lagade precis middag och nu ska jag lägga mig för att se ”Livet efter dig”. Jag vet att jag aldrig kommer se klart den, för mina ögon är så tunga att jag inte vet vad, men har craveat efter att se den så länge! För övrigt, så har insett att jag har blivit en sjukt sömnkrävande människa. För vet ni vad? Förr kunde jag lägga mig klockan 2-3 och utan problem vakna 06.30 för att gå upp till skolan. Den tiden är över och jag har aldrig prioriterat sömn så mycket som nu. Vilket i och för sig är bra. Nä,nu babblar jag för mycket och jag känner att vi hörs imorgon med ny energi! Har så galet mycket bilder att visa er! Kramar och hoppas ni har en härlig fredag <3!

15 kommentarer

 1. Din väska är så himla snygg! 😍😍

 2. Din väska är så himla snygg! 😍😍

 3. Din väska är så himla snygg! 😍😍

 4. Din väska är så himla snygg! 😍😍

 5. Din väska är så himla snygg! 😍😍

 6. Linnéa Larsson

  Filmen är jättebra!

 7. Linnéa Larsson

  Filmen är jättebra!

 8. Linnéa Larsson

  Filmen är jättebra!

 9. Linnéa Larsson

  Filmen är jättebra!

 10. Linnéa Larsson

  Filmen är jättebra!

 11. Ångrar typ att jag såg den fast älskar den samtidigt, du kommer gråta. Sov gott trudie❤️

 12. Ångrar typ att jag såg den fast älskar den samtidigt, du kommer gråta. Sov gott trudie❤️

 13. Ångrar typ att jag såg den fast älskar den samtidigt, du kommer gråta. Sov gott trudie❤️

 14. Ångrar typ att jag såg den fast älskar den samtidigt, du kommer gråta. Sov gott trudie❤️

 15. Ångrar typ att jag såg den fast älskar den samtidigt, du kommer gråta. Sov gott trudie❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *