Last day in the city

Puhh, jag är helt slut efter denna dag… Förr gjorde jag alltid mycket inlägg där jag beskrev en dag, oftast när jag hade gjort något extra kul. Idag är en sådan dag som jag vill dokumentera, så häng med!

Dagen började med att jag åkte in till stan för att klippa mig. Eller ja, jag var väldigt mån om att endast klippa så lite som behövdes samtidigt som det ska se fräscht ut. Eftersom Peter, min frisör på salong Edward, har klippt mig sedan jag lärde mig att gå så vet han exakt hur jag vill ha det. Så det var inga konstigheter. Idag blev det även ett hejdå till honom. Får hitta någon ny grym frisör i Stockholm istället!

Sedan tog jag mig bort mot mitt jobb Tinna! Jag köpte med mig en superfin blombukett (som absolut inte ger rättvisa till bilden eftersom man endast ser bladen…) till min chef och dukade upp min hembakade kladdkaka med grädda och hallon. Vi hade en liten hejdå fika, dock vet jag att jag kommer tillbaka hit!!

Sen svängde jag förbi Twist & Tangos Showroom på Vallgatan. Jag blev omhändertagen av Jaqueline, suuupergullig tjej och jag fick låna med mig lite kläder hem. Nu är lite outfits kirrade till Fashion Week ;).

Klänning här, sneakers här , väska och solglasögon ifrån Céline

Och just det, såhär trallade jag runt på stan idag. Jag ville ha något bekvämt eftersom jag visste att jag hade en del ärenden att göra. Klänningen är helt ny och när jag såg den på NAKD’s hemsida kändes det som att det stod mitt namn på den, jag ÄLSKAR den. Perfekt att den går över knäna samt är så jäkla skön. Och till detta hade jag mina nya sneakers. Kunde en outfit bli mer bekväm? Tror inte det!

?Detta blev min sista dag Göteborgs stad innan flytten går tidigt på måndag. Jag kommer defintivt sakna Göteborg. Det är verkligen min trygghet och kommer alltid vara min hemstad. Nu börjar dock nya äventyr och det är jag så otroligt taggad på! TACK Göteborg för denna soliga fredag, so long! 

10 kommentarer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *