Green Bomber Jacket

Jacket here, dress from Weekday (old), sneakers here, sunglasses and bag from Céline

En outfit som jag bar häromdagen på jobbet! Även då använde jag mina nya dojjor som jag är helt förälskad i, jag undrar verkligen hur jag klarat mig utan dem? Och just det, bomberjackan är ny också. Den är ganska tjock så kommer bli perfekt nu till hösten. Den är beställd ifrån IMSO och min rabattkod gäller fortfarande – uppge koden ”gertrude20” för att få 20% rabatt!

Annars? Hur mår ni? Själv är jag helt slut efter gårdagens bravader. Vi var på en brunch ute i Borås och därefter åkte in till stan och gick ut. Det var dock sjukt kul så värt var det i alla fall. Elin tog massor av bilder med hennes grymma kamera som jag kanske kan sno av henne så ska ni få se lite ;-). 

Nu ska jag fortsätta med packningen inför flytten imorgon (!!!). Massor av kramar!

10 kommentarer

  1. Vad använder du för kamera? Så fina bloggbilder!

  2. Vad använder du för kamera? Så fina bloggbilder!

  3. Vad använder du för kamera? Så fina bloggbilder!

  4. Vad använder du för kamera? Så fina bloggbilder!

  5. Vad använder du för kamera? Så fina bloggbilder!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *